avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda Satb oprită de angajator
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda Satb oprită de angajator

Poate un angajator sa-mi oprească o amenda Satb?
Apasati pe modifica pt a completa un mesaj, nu postati mesaje consecutive !
Plata catre cine ? Notificare de la cine si pt ce ?
O amenda RATB de care habar nu aveam ca exista și care sunt sigura ca nu exista
Contestati executarea daca nu exista amenda.
Inteleg ca ati mai fost notificata s aplatiti aceasta amenda si nu ati bagat-o in seama.. trebuia sa o fi contestat.
Nu tocmai asta e problema , a apărut dintr-o data executarea și la distanță de 4 ani de când spun ei ca e amenda.Pentru mine e foarte simplu sa-mi dau seama ca nu exista pentru ca eu nu circul cu RATB de vreo 10 ani.De ce in 4 ani nu a apărut nici o somație nici acasă nici in alt loc unde am lucrat și acum direct executare?!?!?!?!
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
Chirculescu Andreea, utilizator
E inutil sa puneti pe form aceste intrebari si nu celor care Sunt raspunzatori pentru asta.

Alte discuții în legătură

Poprire Zoff Zoff Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Poprire card Iuliana LAMPA Iuliana LAMPA Buna seara, Vineri am primit instiintare de la banca ca am poprire card pentru suma de 28 euro si 450 (aproximativ). de la o firma de executare silita. Din ... (vezi toată discuția)