avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren cu PUG si fara PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren cu PUG si fara PUZ

Bună ziua. Vreau sa achiziționez un teren intravilan care are doar PUG și nu are PUZ. Proprietarul e în curs de obținere certificat de urbanism de la primărie, în care, spune el, arata ca terenul este intravilan, se poate construi, etc. Se poate obține autorizatie de construcție doar cu PUG si certificatul acela de urbanism? Dacă nu, cat durează și cât costa sa obții PUZ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: radugallin@gmail.com , utilizator 02:19, 3 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
satele si comunele nu au serviciu de arhitectura si sistematizare. cat despre certificatul de urbanism care include PUZ-ul, va rog sa-mi spuneti cum arata, cand il veti vedea. multumesc.
Ce articol de lege cere obligativitatea PUZ? Nu este stipulat în pug daca este sau nu nevoie de PUZ?

adriandimitriu a scris:

daca zona n-are PUZ vi se va cere cu siguranta. Poate cu exceptia situatiei in care vreti sa construiti intr-un sat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)