avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coruptie in camin studentesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coruptie in camin studentesc

Buna ziua ! Prietena mea este profesoara venita din afara sa predea in Romania. Este cazata la caminul universitatii in cadrul careia preda, iar eu o vizitez in fiecare weekend, dormind la ea in camera, (pentru ca momentan locuiesc in alt oras) pe baza unei cereri catre administratorul caminului pe care prietena mea o duce la el pentru semnat in fiecare saptamana. Asta pana recent cand administratorul i-a spus ca am venit de prea multe ori si daca mai vrea sa o pot vizita trebuie sa platim 50 de lei pentru fiecare noapte. Am citit regulamentul de ordine interioara al caminului si nu e specificat nicaieri un asemea lucru : plata pentru vizita peste noapte. Intrebarea mea este daca acesti "50 de lei" nu reprezinta un act de coruptie si daca da, ce as putea face in privinta asta ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:38, 23 Februarie 2019
Prietena dvs. poate sesiza conducerea universitatii in scris, cu nr. de inregistrare/ data mentionand cererea administratorului caminului.
In mod normal, daca platiti ar trebui sa primiti in schimbul banilor o factura/ chitanta.
Buna seara,
Ceretii CHITANTA pentru bani si sesizati conducerea universitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bautura in camin studentesc Andrtext Andrtext Salutare sunt un necunoscator al legii si as dorii sa intreb ce pot patii intr o situatie in care sunt implicat mai exact am adus bauturi alcoolice intr un ... (vezi toată discuția)
Fond rulment ContSters254821 ContSters254821 O zi buna tuturor, In momentul de fata, sunt student, cazat in unul din caminele Universitatii Politehnica Bucuresti. In urma semnarii contractului, eu am ... (vezi toată discuția)
Este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin ... sica333 sica333 este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin studențesc? în noul regulament se interzice strict, chiar daca nu deranjează ceilalți ... (vezi toată discuția)