avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdictie Anglia.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdictie Anglia.

Buna ziua. Prietenul meu a fost in Anglia,unde a facut 4 luni de detentie, dupa care a fost deportat in Romania. I s-a spus ca are interdictie de a intra in Anglia dar nu stie pe ce perioada sau si nu are acte care sa ateste acest lucru. Cum putem afla care este stadiul in care se afla aceasta interdictie?
Cel mai recent răspuns: Danut12345678 , utilizator 04:47, 9 Aprilie 2024
Inca ceva ,daca ne casatorim si el renunta la numele de familie, schimbandu-si ulterior actele, e posibil sa "scape"oarecum?
El era obligat să țină actele sau sa plateasca avocat pentru a le arhiva.

Sa încerce la consultat
multumesc!
Bună ziua am și eu o întrebare dintr-un an de condamnare cit închisoare se face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca mai am interdictie in uk? Walahu Walahu Poate cineva sa ma ajute cum pot afla daca mai am interdictie in Marea Britanie? In 2006 am fost condamnat in Anglia la 3,5 ani de inchisoare pt frauda si ... (vezi toată discuția)
Deportare, repatriere, transfer detinut NicoletaAvadanei NicoletaAvadanei Buna ziua, Am accesat site-ul dvs deoarece am nevoie de informatii privind transfer, deportare sau repatriere(?) detinut. Baiatul meu a fost condamnat la ... (vezi toată discuția)
Retinut in inchisoarea engleza fara motiv dupa o sentinta executata Crina2015 Crina2015 Buna seara...as avea o intrebare si nevoia de un sfat cu privire la situatia sotului meu.Sotul meu a fost retinut in data de 8 septembrie 2014 in ... (vezi toată discuția)