avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BILET LA ORDIN
Discuție deschisă în Executare silită

BILET LA ORDIN

AM O INTREBARE : FAPTUL CA M AM PREZENTAT LA BANCA CU UN BO PESTE DATA SCADENTEI ( APROX 5 LUNI) AR PUTEA CONSTITUI UN MOTIV DE CONTESTATIE LA EXECUTARE DIN PARTEA DEBITORULUI ?
IN SPERANTA CA VOI AFLA UN RASPUNS , VA MULTUMESC !!!
Cel mai recent răspuns: _catalin_ , utilizator 13:42, 20 Noiembrie 2009
incercati sal investiti cu putere executorie costa 4 lei plus timbru jud 0,3 lei si cerere la instanta emitentului merita incercat dar cred ca nu se va investi , trebuie depus in termen de 2 zile cel mult dupa scadenta. daca se investeste puteti da la executor
In ce legea a-ti gasit termenul de 2 zile de depunere dupa scadenta?
Eu caut de mult un termen si nu am gasit nimic pana acum.

Multumesc,
legea 58/1934 va dau un link sau cautati dvs. mai intrebati la banca
taxeimpozite.avocatnet.ro/Us...
Depunerea dupa termen nu schimba situatia decat dpdv a incidentului bancar, acest incident nefiind un incident major de plata. Asta nu schimba obligatia de plata si deci acel BO este la fel de valid ca si unul depus la scadenta. Cel putin asa a fost in cazul meu cu cateva bilete.
Si eu am avut probeleme cu BO depuse dupa o luna in banca si refuzate pt ca nu aveam bani in ziua respectiva.
Banca este obligata de BNR sa ne declara la CIP dar vom solicita stergerea pt ca nu e normal.

Alte discuții în legătură

Bo analici analici Buna ziua Am un bilet la ordin de la un furnizor care are data scadenta 31.01.2012 intrebarea mea este daca mai pot sa il depun la banca pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
bo investit cu formula executorie daca nu a fost depus in termen ??? alice_nicole alice_nicole Buna! Poate fi BO investiti cu formula executorie daca a fost depus dupa 10 zile de la data scadentei, iar la refuz apare explicatia nedepunere in termen ... (vezi toată discuția)
Valabilitate bilet la ordin (la termen) smara_radu smara_radu Buna ziua, Caz concret: am un BO la termen, cu scadenta la data 20.10.2009. Clientul m-a rugat sa nu il depun la banca in data de 20.10, spunandu-mi ca el ... (vezi toată discuția)