avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Contract comodat loc parcare
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Contract comodat loc parcare

Buna ziua,

Doresc sa fac si eu un contract de comodat pentru a intra in posesia unui loc de parcare.
Problema este ca masina nu este pe numele meu iar respectivul nu este in tara si nu avem domiciliu comun. Pot sa descarc un contract de comodat (cel existent de pe internet) si sa-l completez cu datele mele si ale lui.. si sa ma prezint cu acesta?
Multumesc, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 27 Februarie 2019
Serviciul din primarie concesioneaza locuri de parcare numai cu respectarea unor criterii,respectiv solicitantul sa detina concomitent calitatea de proprietar asupra apartamentului si al vehiculului
Daca proprietarul bunului mobil nu este si proprietar al apartamentului,nu veti putea concesiona loc parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Coco1807 Coco1807 Buna, Daca un vecin are un loc de parcare platit de cativa ani si eu doresc sa licitez pe locul respectiv, atunci cand contractul ii expire( cred dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)