Ce sanse de angajare are o persoana care are trecuta in cartea de munca ca i-a fost suspendat Contractul de munca pt cercetare disciplinara , incetarea cercetarii disciplinare si plecare prin demisie. S-a dovedit ca nu a fost vinovat, dar a dorit sa paraseasca acel loc de munca.
Lucrurile nu sunt asa de simple, la un urmator interviu va trebui sa stie sa explice acea situatie.
Presupun ca incetarea suspensarii s-a facut printr-o decizie in care s-a scris ca a fost constatata nevinovatia angajatului. Este important sa existe aceasta hartie pentru discutiile cu un alt angajator pe marginea celor petrecuta la acest loc de munca. Desi nu se mereg cu cartea de munca la interviu, cu siguranta este intrebat despre imprejurarile care l-au detereminat sa isis dea demisia.
In lipsa acestei decizii in care sa fie facuta referire la nevinovatie, este destul de probabil ca un viitor angajator sa presupuna ca angajatul a preferat sa isi dea demisia decat sa continue o cercetare discipinara care ar fi dus la o incetare disciplinara a contractului, angajatorului convenindu-i poate varinat de demisie.
La interviu ve-ti fi intrebat despre activitatea la vechiul loc de munca.
Daca angajatorul este interesat de competenta dvs. profesionala atunci nu-l va interesa ,decat poate din curiozitate,situatia inregistrata in carnetul de munca.
Incetare contract munca
Daca imi depun demisia, si apoi mi se da conceidu medical, mai trebuie sa asigur dupa medical, preavizul?
Dar in cazul in care am semna incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara
aijin
Buna dimineat. Am o noua problema. Ieri am emis decizie de comisie de disciplina si decizie de suspendare CIM pe perioada cercetarii disciplinare. Astazi ... (vezi toată discuția)