avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat 60 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat 60 zile

Buna seara,

În urma cu 2 zile am avut un accident rutier minor. Ma aflam pe o stradă cu o singură bandă pe semn si stop vroiam sa fac stanga pe o stradă cu 2 benzi pe sens(aceasta fiind drum cu prioritate). Cand am intrat in intersecție sa fac stanga mentionez ca nu venea nici o masina din partea stanga, am asteptat sa ma lase cineva din partea dreapta sa trec in tot acest timp au venit masini din partea stanga, au oprit la trecerea de pietoni, pe urma un individ dupa bandă 1 venea claxonand, am un schimb de replici(nu foarte grave)i-am spus sa astepte ca nu am unde sa ma duc. În prima instanta a oprit, dar dupa schimbul de replici acesta a accelerat si a intrat în mine. În urma tamponari am ramas fara permis pe o perioadă de 60 zile. Intrebarea mea este daca am sanse sa atac aceasta decizie? Si pașii care trebuiesc urmați?

Mentionez ca ma aflam in masina cu iubita mea,iar pe partea cealaltă se aflau 2 polițiști locali, dintre care doar unul ă observat cum acesta a oprit pentru a-mi acorda trecere urmând să mă acroseze intenționat.

Help me!

Mulțumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Gheocamarian , utilizator 16:10, 1 Martie 2019
Puteți face plângere împotriva procesului verbal de constatare.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Buna ziua,

Credeți că am sanse sa castig?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consider abuz decizia ag. de politie....... milanezzzul milanezzzul ........care prin decizia sa ma declarat vinovat intr-o situatie in care nu cred ca eram de vina. Ma deplasam cu auto de pe o strada catre intersectia care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am acroșat un taxi oprit la un metru de intersecție. ... doruantonescu doruantonescu Bună ziua! Am acroșat un taxi oprit la un metru de intersecție. Practic era oprit intrat puțin pe banda 1, în dreptul unor altor mașini parcate, în ... (vezi toată discuția)