avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal conducere subcategorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal conducere subcategorie

va salut in urma cu exact 1 an de zile am fost oprit de organele de politie conducand o autoutilitara de 7.5 t luasem sala pentru cat C ( B il am de 7 ani )si urma peste 2 saptamani sa dau traseul asa ca am urcat in autoutilitara unui prieten si am mers vreo 300-400 m din fata unui magazin pana la el in poarta si tocmai atunci dupa o curba si politia.
Am fost oprit mi sa facut dosar penal pentru conducere fara categorie necesara ,am fost in urma cu 5 luni sa dau o declaratie cum sa intamplat si de atunci nu mai stiu nimic.
Va rog un sfat ar fi binevenit bani nu am sa platesc un avocat ,din ce am citit pe internet (nu stiu daca am inteles asa bine ) se poate clasa dosarul dupa 1 an de zile. La ce sa ma astept mai departe , asa poate sa ma tina si 3 ani de zile fiind dosarul in lucru, in declaratie am scris ca mi.am recunoscut greseala si regret. Va multumesc !
Se va instrumenta dosarul si probabil veti fi trimis in judecata pentru Conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Ca fapt divers s-au dat condamnari (cele mai multe cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere) si pentru 300 m facuti pe mopede, deci cu atat mai mult pe camion. De asteptat, aveti de asteptat, sunt extrem de numeroase acest gen de infractiuni. Si tot ca fapt divers, cam toti isi recunosc fapta si regreta.
va salut din nou.
Zilele trecute am primi o citatie prin care sa dispus renuntarea la urmarirea penala plus de achitat celtuleli de judecata pentru vederea inchideri dosarului .In concluzie ce pasi sunt de urmat.Daca ma duc cu citatia aceasta la sectia de politie imi pot lua permisul inapoi sau mai sunt si alte proceduri .
Multumesc o seara buna !
Ordonanta se trimite spre confirmare judecatorului de camera preliminara, o sa fiti citat de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis a unui moped Denisuca13 Denisuca13 Buna ziua! Sunt foarte disperata... prietenul meu a fost prins conducand un moped fara permis de conducere si casca de protectie. A fost dus la sectie, iau ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fara permis Claudiu Dulgheru Claudiu Dulgheru Buna ziua. Am 17 ani si in data de 03.10.2017 ma plimbam cu un moped de 49cmc. neanmatriculat si fara a detine permis de conducere pe drumul public iar intr-o ... (vezi toată discuția)