avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin de haine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin de haine

Am si eu o intrebare. Am fost prins intr-un magazin de haine ca am furat o bluza si niste blugi prejudiciiu in valoare de 180 lei . Am fost prins de angajatii magazinului si dus la sectia de politie. Am fost amprentat si mi s-a intocmit un Proces verbal (prejudiciu nu l-am achitat , dar hainele au fost recuperate de catre angajati.) Momentan sunt in alta tara am varsta de 17 ani. Se poate intampla altceva? consecinte sau? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
AhmedT, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 1 Martie 2019
Din moment ce s-au recuperat hainele, s-ar putea purta tratative în vederea realizării împăcării. Dacă nu se realizează împăcarea, în cazul minorilor, nu se poate dispune pedeapsa închisorii sau a amenzii, ci doar măsuri educative.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Ar fi bine sa aveti avocat pentru a se interesa de caz.
Aveti sanse sa iesiti bine dar trebuie ca avocatul sa se intereseze de caz pentru a obține cea mai bună soluție posibilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat un produs în valoare de 120 de lei. la ieșire a sunat alarma, dar m-am panicat și am mers mai departe. la ce pot să mă aștept? Silviadeca Silviadeca Am furat un produs în valoare de 120 de lei. La iesire a sunat alarma dar din panica am mers inainte, cu siguranță m -au prins camerele de supraveghere, sa ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin EugenG1 EugenG1 Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)
Furt geo1510 geo1510 Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)