Am si eu o intrebare. Am fost prins intr-un magazin de haine ca am furat o bluza si niste blugi prejudiciiu in valoare de 180 lei . Am fost prins de angajatii magazinului si dus la sectia de politie. Am fost amprentat si mi s-a intocmit un Proces verbal (prejudiciu nu l-am achitat , dar hainele au fost recuperate de catre angajati.) Momentan sunt in alta tara am varsta de 17 ani. Se poate intampla altceva? consecinte sau? Multumesc anticipat!
Din moment ce s-au recuperat hainele, s-ar putea purta tratative în vederea realizării împăcării. Dacă nu se realizează împăcarea, în cazul minorilor, nu se poate dispune pedeapsa închisorii sau a amenzii, ci doar măsuri educative.
Ar fi bine sa aveti avocat pentru a se interesa de caz.
Aveti sanse sa iesiti bine dar trebuie ca avocatul sa se intereseze de caz pentru a obține cea mai bună soluție posibilă.
Furt din magazin
EugenG1
Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)
Furt
geo1510
Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)