avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada preaviz

Buna dimineata!
Un salariat a adus astazi demisia si va intra in preaviz incepand cu data de maine, a 20-a zi fiind data de 01.04! contractul va inceta in data de 01.04 sau pe data de 02.04?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 4 Martie 2019
Contractul inceteaza dupa 20 de zile pentru ca durata preavizului nu poate fi mai mic de 20 de zile lucratoare.Deci contractul va inceta cu data de 02.04.2019 .
Incetarea contractului , adica operarea in revisal se va face pe data de 02.04?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Alexandra Ilie, utilizator
Incetarea c.i.m. se tarnsmite in REVISAL la data incetarii c.i.m. sau la data luării la cunoștință a evenimentului ce a determinat, în condițiile legii, încetarea contractului individual de muncă.
Am inteles , voi inceta pe data de 02.04. Daca am dat nr. de inregistrare demisiei, decizia de incetare o pot face atunci in data de 02.04 sau trebuie intocmita de astazi ?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Alexandra Ilie, utilizator
Chiar daca ati dat numar de inregistrare demisiei, decizia de incetare o puteti face atunci in data de 02.04.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie inscrisa incetarea cim in revisal si in cat timp trebuie transmisa incetarea catre itm LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. In cat timp trebuie inscrisa incetarea CIM in REVISAL si in cat timp trebuie transmisa incetarea catre ITM ? Multumesc . (vezi toată discuția)
Decizie incetare conf art 65 broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, daca emitem preavizul de 20 zile lucratoare astazi, ... (vezi toată discuția)