avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cat timp trebuie inscrisa incetarea CIM in REVISAL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cat timp trebuie inscrisa incetarea CIM in REVISAL si in cat timp trebuie transmisa incetarea catre ITM

Buna ziua. In cat timp trebuie inscrisa incetarea CIM in REVISAL si in cat timp trebuie transmisa incetarea catre ITM ?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 22:47, 26 Iunie 2015
Se înregistrează/transmite în registru la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă.
La data incetarii c.i.m. se transmite in Revisal incetarea unui c.i.m.
Va multumesc frumos, dar daca decizia de incetare a contractului individual de munca se da astazi cu specificatia ca postul se desfinteaza peste 20 zile cand va expira si perioada de preaviz prevazuta in instintarea comunicata angajatului, are ceva daca inregistrez in REVISAL incetarea contractului abia peste 20 zile ? Sau atunci si trebuie de fapt?

Va rog inca un raspuns. Va multumesc frumos inca o data domnilor !
De fapt, la expirarea termenului de preaviz incetaezac.i.m. , situatie care implica operarea si transmiterea in REVISAL la aceasta data a aincetarii c.i.m.
Multumesc. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal ady09 ady09 buna ziua. in cazul in care am un angajat pe perioada determinata la care data expirarii contractului a fost 01.03.2012, in cat timp trebuie facute operatiile ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu perioada determinata. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ce documente trebuie intocmite pentru un angajat al carui contract de munca expira in 15.05.2014. Contractul de munca a fost incheiat cu perioada ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)