avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu maternitate

Am si eu o intrebare urmeaza sa intru in prenatal iar contabilul firme unde lucrez mi-a spus ca voi primi 85%din salariul net, din ce stiu legea spune ca este din salariul brut si medicul meu la fel a spus ce pot face in cazul acesta ? si pana la urma legea ce spune se plateste din salariul brut sau net ? Eu avand salariu brut 4000 lei iar salariul net fara bonurile de masa 2300 lei .. multumesc astept un raspuns
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alisss 92 , utilizator 13:56, 5 Martie 2019
85% din netul pe ultimele 12 luni lucrate. oricum banii vor fi platiti de stat, nu de angajator.
din ce ati spus dumnevoatra asta este la indemnizatia de crestere a copilului pentru concediu de prenatal si postnatal sunt ultimele 6 luni de cotizare din salariu brut si este platit de firma am discutat deja problema este ca mie imi da din salariu net care este mai mic si din ce stiu legea spune din brut de aceea mai cer inca o parere ce pot face si unde ma pot duce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate - se plateste cas??? lumyclau lumyclau Buna ziua. Am si eu o problema legata de concediul de maternitate si plata CAS-ului. Am inteles ca la concediul medical pentru maternitate se plateste o ... (vezi toată discuția)