avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am lovit o fată pe trecerea de pietoni iar procurorul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am lovit o fată pe trecerea de pietoni iar procurorul mi-a cerut certificat medico-legal, deși ea n-a depus plângere. Mi s-a suspendat permisul pentru 3 luni, ce mi se poate întâmpla în continuare?

Bună ziua! În data de 5.12.2018 am lovit o fată pe trecerea de pietoni pt că a fost o mașină stationata pe trecere si n am văzut fata.. și mi s a suspendat permisul pe o perioadă de 3 luni fără drept de conducere. Ea nu a depus plângere, dar mi a cerut procurorul certificat medico-legal.
Asa ca i am facut si i-a dat 1-2 zile de îngrijire.
Iar azi am fost la poliție și mi-au spus că sunt următoarele posibilități:
1-primesc permisul inapoi si trebuie să fac munca in folosul comunității
2-mi se anulează permisul si sunt nevoit să fac scoala din nou.
Au zis că o să mă sune ei in doua-trei săptămâni..
Ce credeti? Aș putea să fac ceva?
P.s- sunt începător..
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 21:22, 8 Martie 2019
Din punctul meu de vedere, puteți primi și o soluție de renunțare la urmărirea penală, caz în care nu veți fi trimis în judecată. Ați putea formula o cerere în acest sens, deși cred că se pretează mai mult să fie redactată de un avocat.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire a locului accidentului Lucian19943 Lucian19943 Am avut acum o săptămână un accident cu masina am lovit un om cu oglinda...eu am vrut sa il duc la spital ca ne cunoșteam dar el a zis ca nu,la o ora mai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Petretudor95 Petretudor95 Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis de conducere pt subcategorie ROXANA1810 ROXANA1810 Bună ziua, Prietenul meu a cumpărat o motocicleta care depășește cu 2 KW subcategoria pt care are permis. A cumpătat un chit de limitare din Anglia pe ... (vezi toată discuția)