avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident neglijenta sofer camion
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident neglijenta sofer camion

Buna ziua,
Conduceam in spatele unui camion care transporta un container de gunoi plin cu deseuri (lemne, moloz). In mers, acesta a agatat un copac din care s-a rupt o creanga ce a cazut pe masina mea. Din agatare, s-au imprastiat si niste lemne din incarcatura pe sosea.
Am mers a doua zi sa declaram accidentul la politie, la cererea firmei de RCA a vinovatului. Agentul constatator nu a amendat soferul camionului motivand ca nu are articol legal la care sa-l incadreze.
Este adevarat?

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Recurs accident circulatie elena raduta elena raduta BUNA SEARA ,In nov.2007 fiul meu de 21 ani,aprodus un accid .de circulatepe DN 7 pe raza jud.Arad,in urmatoarele imprejurari:se deplasa cu un autoturism ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in anglia, rca expirat VER33 VER33 Sunt sofer de camion si am avut un accident rutier in luna decembrie 2012, in Anglia, nu au fost victime, doar pagube materiale, eram angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)