avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit cu un ,,inceput de schizofrenie ,, a doua ia spus ca ar avea ,,tulburare personala de tip schizoida , el deocamdata este la al doilea avocat din oficiu deoarece nici un avocat platit nu vrea sa il reprezinte . V-as ruga frumos sa imi dati o parere ce solutie ar fi si ce incadrare. multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Avocat se gaseste daca il platiti.Stiti ca, exista o vorba, banii nu aduc fericire...ci numărul lor.
Ori ati apelat la cei mai morali avocați din România ori face el foarte urat si nu vor sa ia cazul.Poate fi un client dificil si avocatul trebuie să aibă și tact ca sa vorbeasca cu el.Sunt destule cazuri de acest fel si destui avocați care apără inculpații cu tentativa de omor.
În primul rând trebuie stabilit de IML daca a săvârșit fapta cu discernământ sau fără discernământ.Aveti dreptul si la expert parte dar va costa mult expertul.
Acesta este primul aspect care trebuie lămurit.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
b seara probabil stiti cazul de la tv cu fostul elev de la colegiul Spiru haret din Ploiesti , am cautat avocat am vorbit cu dansi dar cand au vazut despre ce caz este vorba mau refuzat ,primul avocat din oficiu mia spus ca de 2 zile a primit numai suturi si ca renunta spunandumi ca in prahova buzau dambovita nu se baga nimeni sotul doamnei fiind judecator in ploiesti
cautand prin lucrurile lui acasa am gasit mai multe harti in multe dintre ele este scris numele doamnei profesoare si ca o iubeste si se omoara daca nu este cu ea
Nu cunosc cazul.
Am inteles acum de ce nu găsiți avocat.
încercați sa apelați la avocat din alt judet.Probabil ca avocații din zona se tem să ia cazul.
Ma miram eu cum sa nu găsiți avocat...
Dreptul la avocat este un drept garantat constituțional.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
cum vam spus am gasit avocati dar cand au vazut care este situatia dansi mau refuzat ce ma sfatuiti va rog baiatul meu nu mi am inchipuit ca ar fi capabil de asa cefa de pe data de 29 ianuarie 2019 can a facut ce a facut eu sotia mea si fratele lui suntem terminati toata lumea nu ne zice nimic clar politie procuratura nimeni nimic ,cel de al doilea avocat din oficiu nea tratat ca pe niste gunoaie intrebando cum il putem ajuta doamna ne a spus ,, ce vrei sa til dau maine acasa ,, eu nu sunt tampit stiuca a facut ceva foarte grav dar prin ce am gasit acasa acele harti eu nu il recunosc ca fiind copilul meu vare este in anul2 la facultatea de geografie Bucurest dorinta lui sa fie profesor acumatat elncat si noi suntem terminati si vad canu vrea sa se vada adevarul cineva spunandumi ca vgor sa il rastigneasca ce sa fac va rog

Alte discuții în legătură

Sechestare olga1 olga1 buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare si programul de vizitarte al minorului catalin380 catalin380 Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)
Cel care mi-a ucis copilul este liber si de 3 ani dosarul inca este in cercetari danut74 danut74 pe data de 14 inanuarie 2010 un baiat de bani gata din cartier circuland cu vieza cu BMW mia accidenta baiatul mortal...la aruncat 15m....nu stiu ce au arenjat ... (vezi toată discuția)