avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit cu un ,,inceput de schizofrenie ,, a doua ia spus ca ar avea ,,tulburare personala de tip schizoida , el deocamdata este la al doilea avocat din oficiu deoarece nici un avocat platit nu vrea sa il reprezinte . V-as ruga frumos sa imi dati o parere ce solutie ar fi si ce incadrare. multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
De la colegi ar fi mai bine.
De la familie ar putea fi considerate prea subiective.
Buna seara domnul avocat . Cum vam spus ieri a fost adus la parchet sa dea ceva declarati si nu a dat nici o declarati di spusele doamnei avocat din oficiu ,si a ramas ca o sa mi zica dansa miercurea viitoare ca se da rezultatul unei expertize , dansa zicand ca din ce vede dansa sihur nu o sa mearga la inchisoare ci la un spital psihiatric pentru o perioada mult mai mica ca el este bolnav . Azi ma sunat baiatul spunandumi ca a fost la parchet pentru declarati si i sa comunicat ca i sa schimbat incadrarea de la tentativa de omor la tentativa de omor CALIFICAT plus port de arma alba plus tulburarea linisti publice si ca erau 2 avocati ai doamnei profesoare pe care a injunghiato . Luni inainte sa merg la el a primit un rezultat de la o expertiza caci sau facut 2 expertize 1 la ploiesti a 2 la jilava , el probabil a primito pe ce de la ploiesti si marti a puso la posta pentru noi asa i sa spus si a 2a expertiza cred ca este cea care o sa vina miercuri, cred ca luni o sa primesc ce a pus la posta rezultatul de la ploiesti care politistul care se ocupa de caz mia spus ca ar avea un inceput de schizofrenie , daca pe hartia aceasta scrie altceva sau pe cea de a 2 expertiza care ar veni miercuri scrie altceva cred ca nu se vrea a afla adevarul se musamalizeaza ceva grav , Apropo la ce ati spus la declarati de la colegi de facultate am sunat azi o colega si in prima faza a zis ca este greseala eu insistand a zis ca nu vrea se bage ca a vazut ce a vazut la tv si pa , intrebando daca a facut cineva presiuni sa nu vorbesaca a inchis . o sa vadce zic rezultatele daca nu. nu mai am incredere in nimic din ploiesti o sa caut un avocat la Bucuresti caci toata lumea minte ,astept acele harti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestare olga1 olga1 buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare si programul de vizitarte al minorului catalin380 catalin380 Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)
Cel care mi-a ucis copilul este liber si de 3 ani dosarul inca este in cercetari danut74 danut74 pe data de 14 inanuarie 2010 un baiat de bani gata din cartier circuland cu vieza cu BMW mia accidenta baiatul mortal...la aruncat 15m....nu stiu ce au arenjat ... (vezi toată discuția)