buna seara copilul meu a injunghiat o profesoara acum este in arest i sa facut 2 expertize medicale privind discernamantul , prima am inteles ca a fost gasit cu un ,,inceput de schizofrenie ,, a doua ia spus ca ar avea ,,tulburare personala de tip schizoida , el deocamdata este la al doilea avocat din oficiu deoarece nici un avocat platit nu vrea sa il reprezinte . V-as ruga frumos sa imi dati o parere ce solutie ar fi si ce incadrare. multumesc frumos
Buna seara domnul avocat . Cum vam spus ieri a fost adus la parchet sa dea ceva declarati si nu a dat nici o declarati di spusele doamnei avocat din oficiu ,si a ramas ca o sa mi zica dansa miercurea viitoare ca se da rezultatul unei expertize , dansa zicand ca din ce vede dansa sihur nu o sa mearga la inchisoare ci la un spital psihiatric pentru o perioada mult mai mica ca el este bolnav . Azi ma sunat baiatul spunandumi ca a fost la parchet pentru declarati si i sa comunicat ca i sa schimbat incadrarea de la tentativa de omor la tentativa de omor CALIFICAT plus port de arma alba plus tulburarea linisti publice si ca erau 2 avocati ai doamnei profesoare pe care a injunghiato . Luni inainte sa merg la el a primit un rezultat de la o expertiza caci sau facut 2 expertize 1 la ploiesti a 2 la jilava , el probabil a primito pe ce de la ploiesti si marti a puso la posta pentru noi asa i sa spus si a 2a expertiza cred ca este cea care o sa vina miercuri, cred ca luni o sa primesc ce a pus la posta rezultatul de la ploiesti care politistul care se ocupa de caz mia spus ca ar avea un inceput de schizofrenie , daca pe hartia aceasta scrie altceva sau pe cea de a 2 expertiza care ar veni miercuri scrie altceva cred ca nu se vrea a afla adevarul se musamalizeaza ceva grav , Apropo la ce ati spus la declarati de la colegi de facultate am sunat azi o colega si in prima faza a zis ca este greseala eu insistand a zis ca nu vrea se bage ca a vazut ce a vazut la tv si pa , intrebando daca a facut cineva presiuni sa nu vorbesaca a inchis . o sa vadce zic rezultatele daca nu. nu mai am incredere in nimic din ploiesti o sa caut un avocat la Bucuresti caci toata lumea minte ,astept acele harti.
Sechestare
olga1
buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)