avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mobilitate urbana, serviciul parcari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mobilitate urbana, serviciul parcari

Buna ziua! Unde pot face reclamatie impotriva serviciului parcari? Din cauza unei erori facute de acest serviciu, mi-am pierdut locul de parcare.
Cel mai recent răspuns: Dany Dan , utilizator 08:20, 6 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la primarie
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire loc de parcare lauraoradea lauraoradea buna ziua! locuiesc in Oradea si in zona de domiciliu avem posibilitatea sa avem parcare de domiciliu. Trebuie achitata o taxa stabilita de consiliul local in ... (vezi toată discuția)
Contract parcare reziliat abuziv. este legal ca vechiul proprietar să aibă prioritate la închiriere? Eduard10 Eduard10 Buna seara, De doi ani am fost luna de luna la serviciul parcari din strada Straduintei nr.1, sa depun cerere pentru atribuirea unui loc de parcare. In data ... (vezi toată discuția)
Doua contracte pe acelasi loc de parcare resedinta karrigan karrigan Buna ziua! Vin cu o intrebare referitoare la parcarile de resedinta (sper ca am nimerit forumul corect). In sectorul 4 s-a lansat luna aceasta o platforma ... (vezi toată discuția)