avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin - bucuresti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin - bucuresti

Buna ziua, imi expira buletinul si nu m fost inspirată sa il reinoiesc înainte de a vinde locuința. ce vreau sa va intreb este; eu mai am încă originalul contractului locuinței vândute ( am avut mai multe exemplare în original) ma pot duce cu acela si sa imi fac buletinul ? nu stiu ce figurează la evidența populației.....cel care a cumpărat nu locuiește acolo, a inchiriat, cred.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anonimus1234 , utilizator 22:43, 5 Martie 2019
Având în vedere că ați vândut locuința, domiciliul dvs. nu mai este acolo, deci nu puteți folosi actele acelea.
Mai mult, vânzarea se face pe baza unui contract de vânzare autentificat la notar, acesta fiind înregistrat. Prin urmare, autoritățile pot verifica și descoperi că locuința aceea nu vă mai aparține și că există un alt proprietar.

Dvs. v-ați schimbat domiciliul, deci buletinul ar trebui să reflecte acest lucru.
Găsiți aici informațiile referitoare la documentele de care aveți nevoie pentru reînnoirea buletinului:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)