Alexandru Matache 
	    	Avocat

Alexandru Matache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 AlinaMarinBadea	                   

Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaMarinBadea	                   

Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)

valeriandinu	                   

Buna ziua.
Familia mea detine in mediul rural o proprietate cu deschidere la soseaua principala a comunei.
Pe latura de nord exista o proprietate al carui ... (vezi toată discuția)
	                    valeriandinu	                   

Buna ziua.
Familia mea detine in mediul rural o proprietate cu deschidere la soseaua principala a comunei.
Pe latura de nord exista o proprietate al carui ... (vezi toată discuția)

KINGA123	                   

Buna Ziua!Am o mare problema. Locuiesc la casa particulara, si din pacate relatia intre familia mea si a unor vecini nu este tocmai buna, problema principala ... (vezi toată discuția)
	                    KINGA123	                   

Buna Ziua!Am o mare problema. Locuiesc la casa particulara, si din pacate relatia intre familia mea si a unor vecini nu este tocmai buna, problema principala ... (vezi toată discuția)