avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția a plecat în Italia și de atunci legăturile ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția a plecat în Italia și de atunci legăturile s-au răcit. În plus, nu trimite bani pentru cheltuielile copilului și ale casei, ce șanse am să câștig copilul în instanță?

Buna ziua. A-și dori doar un sfat de la specialiști în domeniu. Soția a fost plecata timp de 2 luni în Italia de comun acord. După 2 săptămâni ea sa schimbat radical de mine și u mai ținea legătură asa cum era normal. Menționez ca avem un copil de 3 ani ce a stat cu mine în acest timp mergând zi de zi la grădiniță. Nu mea trimis nici un ban în acest timp pentru minor nici pentru cheltuielile casei deși eu aveam copilul în grija nu puteam merge sa lucrez. Ce șanse am. Sa câștig copilul în instanta.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Eu84 , utilizator 09:15, 13 Martie 2019
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul ca minorul mergea la gradinita inseamna ca puteati munci. Lipsa veniturilor este un mare impediment, nu poti creste un copil fara venituri.
Apoi, ea e plecata de doar doua luni, depinde de situatia exacta, ce face, daca puteti vb cu ea, daca e in pericol, daca e libera sau nu... depinde daca s-a adaptat, are job, nu are, are o locuinta, e tolerata la prieteni...
E nevoie de mai multe date. Parerea mea e sa vedeti intai cum gasiti un job, caci ambii parinti trebuie sa intretina un minor, apoi sa va ganditi daca vreti copilul sau daca nu doriti sa fie al dv. si apoi vorbiti cu un avocat. Luati lucrurile incet, in ordine. Dar intai faceti rost de mijloace de trai, de un job.
Pana în decembrie am muncit doar eu am fost plecat în străinătate am întreținut familia. Cum pot sa merg acum la munca dacă copilul merge la ora 9 la grădiniță și la ora 12 merg sa o eau de la grădiniță. În 3 ore făceam curățenie mâncare după amiaza ma ocupam strict de copil

Liliana Gradinaru a scris:

Faptul ca minorul mergea la gradinita inseamna ca puteati munci. Lipsa veniturilor este un mare impediment, nu poti creste un copil fara venituri.
Apoi, ea e plecata de doar doua luni, depinde de situatia exacta, ce face, daca puteti vb cu ea, daca e in pericol, daca e libera sau nu... depinde daca s-a adaptat, are job, nu are, are o locuinta, e tolerata la prieteni...
E nevoie de mai multe date. Parerea mea e sa vedeti intai cum gasiti un job, caci ambii parinti trebuie sa intretina un minor, apoi sa va ganditi daca vreti copilul sau daca nu doriti sa fie al dv. si apoi vorbiti cu un avocat. Luati lucrurile incet, in ordine. Dar intai faceti rost de mijloace de trai, de un job.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va suparati, va rog, ca nu e opinia mea, e legea. Cum fara bani nu puteti trai, gasiti sa adaptati gradinita la nevoile voastre si nu invers.
Va înțeleg sfatul ce mi l-ați dat și va mulțumesc pentru el. De 3 zile soția este plecata la bunica ei în alt județ cu copilul fără. A fi divorțati sau a avea o hotărâre judecătorească în care sai încredințeze copilul. Eu nu îmi permit sa merg la locuință unde este soția și a-și vrea să aduc copilul înapoi aici pentru că mergea la grădiniță în oraș condiții bune față de grădinița de la țară toate condițiile pe care un copil are nevoie. După 2 luni plecata în Italia a venit și a plecat cu copilul la bunica ei fără a exista o hotărâre judecătorească. Ce ași putea face să stau alături de copil menționez că eu lucrez soția nu doar cei trimite mama ei din italia

Liliana Gradinaru a scris:

Nu va suparati, va rog, ca nu e opinia mea, e legea. Cum fara bani nu puteti trai, gasiti sa adaptati gradinita la nevoile voastre si nu invers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfierea nepotului de catre bunici madalinaminca madalinaminca buna ziua, numele meu este madi, sunt din pitesti.ma confrunt cu urmatoarea situatie:in 2011 prietena fiului meu a ramas insarcinata si a nascut in 2012.atat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a lasa copilul cu bunicii in timpul custodiei comune antoniamaria antoniamaria Buna ziua.am cazut de comun acord cu sotul sa divortam pe cale amiabila cu custodie comuna.el este sofer de tir si ajunge cam la 3-4 luni acasa.domiciliul ... (vezi toată discuția)
Copil Madalinalylyana Madalinalylyana I se poate da custodia tatalui daca copilul are 2 luni si suge la piept ? (vezi toată discuția)