Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 oneageo2001	                   

Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)
	                    oneageo2001	                   

Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)

carmela6	                   

cum sa procedez daca angajatorul nu-mi da actele necesare pentru somaj?mentionez ca a vandut locatia si am primit decizie de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)
	                    carmela6	                   

cum sa procedez daca angajatorul nu-mi da actele necesare pentru somaj?mentionez ca a vandut locatia si am primit decizie de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)

roiban	                   

- persoana angajata ca asistent personal la adult cu handicap (bunica ) cu contract de munca eliberat de primarie
- adult cu handicap (bunica ) a decedat pe ... (vezi toată discuția)
	                    roiban	                   

- persoana angajata ca asistent personal la adult cu handicap (bunica ) cu contract de munca eliberat de primarie
- adult cu handicap (bunica ) a decedat pe ... (vezi toată discuția)