avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Când da statu bani înapoi de pe taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Când da statu bani înapoi de pe taxa auto

Bună ziua, am dat stau în judecata pentru recuperare taxa auto, am câștigat procesul de finitiv și încă nu am primit bani din 2018 luna august am proesu câștigat definitiv au trecu și cele 120 de zile și tot nimica, pai e normal sa ai u proces dat de un judecător în favoarea ta definitiv iar guvernul sa nu îți dea drepturile, pai înseamnă că guvernu e mai presus de cât ori ce hotărâre dat de un judecător

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto + cheltuieli de judecata Ivanov37 Ivanov37 Buna ziua, am Castigat in instanta ca sa imi recuperez taxa auto si cheltuieli de judecata, cu hotarire definitiva si irrebocabila, am fost la administratiei ... (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Se aplica legea sau decizia definitiva claumedel claumedel Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,ca nu ma prea pricep.In anul 2010 am inmatriculat in romania o masinuta pe numele meu platind suma de 1750 euro ... (vezi toată discuția)