avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce sa fac? E urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce sa fac? E urgent

Bună ziua, numele meu este Taher Shahab Mohamed, sunt cetățean egiptean, locuiesc in Itlalia si sunt tatăl a doua fetițe, Mohamed Shahab Taher Mariam si Mohamed Shahab Taher Karima, fetițe pe care nu le văd și nu știu nimic despre ele din noiembrie 2017, cand fosta mea soție a dispărut cu ele, in ciuda faptului că eu am obținut tutela ambelor fetițe..
Vă rog să mă ajutați, sunt disperat și nu mai știu ce să fac și cui să cer ajutor.. aș dori să știu dacă fetițele mele rezultă inscrise in învățământul românesc, având in vedere că fosta soție este cetățean român și știu că locuia undeva prin Satu Mare.
Nu știu cum să mă comport și cui să cer ajutor! Îmi puteți explica dumneavoastră ce să fac?cui să mă adresez?
Vă mulțumesc anticipat și aștept un răspuns!

Alte discuții în legătură

Cum să fac să aflu unde au dispărut fetele mele? Diuzza Diuzza Bună ziua, numele meu este Taher Shahab Mohamed, sunt cetățean egiptean, locuiesc in Itlalia si sunt tatăl a doua fetițe, Mohamed Shahab Taher Mariam si ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa atac dreptul de rezidenta ? penny penny Buna seara, In 1994 m-am casatorit cu un cetatean egiptean iar din 2007 traim separat si astept pronuntarea divortului,intrebarea mea este cum a putut obtine ... (vezi toată discuția)
Germania -vize respinse Mariana Craiu Mariana Craiu Buna ziua! Apelez din nou la ajutorul d-voastra pt informatii. Sunt casatorita cu un cetatean egiptean din ianuarie 2017...iar eu locuiesc si muncesc in ... (vezi toată discuția)