avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum să fac să aflu unde au dispărut fetele mele?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum să fac să aflu unde au dispărut fetele mele?

Bună ziua, numele meu este Taher Shahab Mohamed, sunt cetățean egiptean, locuiesc in Itlalia si sunt tatăl a doua fetițe, Mohamed Shahab Taher Mariam si Mohamed Shahab Taher Karima, fetițe pe care nu le văd și nu știu nimic despre ele din noiembrie 2017, cand fosta mea soție a dispărut cu ele, in ciuda faptului că eu am obținut tutela ambelor fetițe..
Vă rog să mă ajutați, sunt disperat și nu mai știu ce să fac și cui să cer ajutor.. aș dori să știu dacă fetițele mele rezultă inscrise in învățământul românesc, având in vedere că fosta soție este cetățean român și știu că locuia undeva prin Satu Mare.
Nu știu cum să mă comport și cui să cer ajutor! Îmi puteți explica dumneavoastră ce să fac?cui să mă adresez?
Vă mulțumesc anticipat și aștept un răspuns!
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 19:19, 12 Martie 2019
Buna ziua.
Fetele au cetatenie romana sau italiana? Sau ambele...?
Oricum ar fi...va puteti adresa autoritatilor italiene, politiei, cu toate actele ce la aveti si poate va ajuta dumnelor. Sau autoritatilor romane...
Mai intati de asta...discutati cu un avocat italian/roman si vedeti unde se poate incadra fapta mamei, de a fugi* cu fetele

Una dintre fete are cetățenie egipteană, iar cealaltă cetățenie română..
Va multumesc frumos...
Ionut.ion a scris:

Buna ziua.
Fetele au cetatenie romana sau italiana? Sau ambele...?
Oricum ar fi...va puteti adresa autoritatilor italiene, politiei, cu toate actele ce la aveti si poate va ajuta dumnelor. Sau autoritatilor romane...
Mai intati de asta...discutati cu un avocat italian/roman si vedeti unde se poate incadra fapta mamei, de a fugi* cu fetele

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să apelați la avocat daca vreti sa aveti o direcție concisă în acțiunile dvs.
Puteti face rezervare la avocat pentru a discuta la o consultație juridică cu analizarea actelor.
Pentru România puteți apela la avocat roman iar pentru Italia la avocat italian.
Consultați-vă cu un avocat cu privire la demersurile ce trebuiesc întreprinse.
Este posibilă inclusiv formularea unei plângeri pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? e urgent Diuzza Diuzza Bună ziua, numele meu este Taher Shahab Mohamed, sunt cetățean egiptean, locuiesc in Itlalia si sunt tatăl a doua fetițe, Mohamed Shahab Taher Mariam si ... (vezi toată discuția)
Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare la copil ileanaberinde ileanaberinde Am fost casatorita in Romania timp de 7 ani ,casatorie in urma caruia s-a nascut fetita noastra de 9 ani(la momentul actual).In urma divortului fostul sot ... (vezi toată discuția)