avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită radiere sarcina carte funciara
Discuție deschisă în Executare silită

radiere sarcina carte funciara

Am cumparat un apartament la licitatie de la un executor judecatoresc si actul de adjudecare scrie ca se vinde LIBER DE SARCINI ,
dupa ce l-am platit integral am fost cu Actul de adjudecare la ANCPI si sa constatat ca imobilul cumparat avea o sarcina impusa de parchet.
conform adreselor obtinute din arhiva ANCPI executorul nu afost informat de aceasata sarcina impusa de parchet in momentul cand a fost impusa executarea cu doi ani inainte de a fi impusa sarcina de parchet , Din data de 20/07/2017 pana astazi 08/03/2019/sant tarat prin instanta sa ridic aceasta sarcina. fara ca eu sa am vreo vina in acest sens . am sapte amanari la pronuntare . nu stiu unde sa mai merg si pe unde sa ma mai adresez
Cel mai recent răspuns: manicometal@gmail.com , utilizator 16:40, 8 Martie 2019
Ati desfasurat demersuri pentru clarificare situatie la autoritatea care a instituit sarcina ?
am mers in instanta , si tot se tergiverseaza de doi ani ,se tot amana nici nu cred ca au citit dosarul pana acum ,am avut termen pentru pronuntare pe 06/03/2019 acum au aparut in data de 13/03/2019 iar termen pronuntare . Am avu pana in momentul de fata 7 termene de amanare pronuntare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)