avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pana cand sunt asigurata daca se proroga depunerea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pana cand sunt asigurata daca se proroga depunerea declaratiei unice?

Singurele mele venituri sunt din chirii, sub valoarea salariului minim. In decembrie 2018 am platit asigurarea de sanatate care am inteles ca era valabila pana pe 15 martie, cand ar fi trebuit sa platesc pt anul urmator.
In conditiile in care se proroga depunerea declaratiei unice pana pe 31 iulie, inseamna ca sunt asigurata pana atunci si sa platesc abia in iulie?
Si de platit va trebui sa platesc 1268 lei (parca atat am vazut ca e noua suma) sau platesc lunar, ca am vazut ca si asta s-a modificat.
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:59, 8 Martie 2019
Platiti cand doriti pana pe 15 decembrie, ca si anul trecut iar de asigurat incepeti sa fiti de la data depunerii declaratiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot plati contributia la asigurarile de sanatate daca nu am venituri Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Daca nu mai sunt angajat din luna in curs, cum pot totusi sa beneficiez de serviciile gratuite ale sistemului de sanatate daca am nevoie imediat? ... (vezi toată discuția)