avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum imi pot plati contributia la asigurarile de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum imi pot plati contributia la asigurarile de sanatate daca nu am venituri

Buna ziua,
Daca nu mai sunt angajat din luna in curs, cum pot totusi sa beneficiez de serviciile gratuite ale sistemului de sanatate daca am nevoie imediat? Unde, cand, cat trebuie sa platesc lunar pana ma voi angaja din nou?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bogdanvmdev , utilizator 12:51, 18 Martie 2019
Veti depune acum, pana pe 15 martie 2019 declaratia unica in care bifati ca doriti sa platiti contributia la sanatate pentru sase luni si o sa fii asigurat tot anul 2019. Veti avea de plata 1186 lei pana pe 15 decembrie 2019.
Declaratia unica se depune la anaf numai prin internet prin contul personal deschis cu nume si cnp pe spatiul privat virtual.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns.
Mai am o intrebare: ce pot face daca pana in decembrie ma voi re-angaja si voi avea aceste contributii platite de angajator?
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am vazut in presa ca s-a prelungit termenul de depunere a declaratiei unice pana la 31.07.2019 ([ link extern ] ?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am vazut in presa ca s-a prelungit termenul de depunere a declaratiei unice pana la 31/07/2019. Este cumva valabil si pentruy cazul expus de mine?
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica si plata cass 2019 MariusMarius77 MariusMarius77 Buna ziua Va rog sa ma ajutati daca se poate . Sunt fara venit si sunt nevoit sa imi platesc asigurarea de sanatate pe anul in curs. Am platit in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Plata contribuțiilor oanaiordache86 oanaiordache86 Buna seara, Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa? (vezi toată discuția)
Declaratia 200, venituri dupa data depunerii goliath goliath Buna ziua, In 2019 nu am avut nici un venit, dar din februarie 2020 voi incepe sa retrag profitul castigat din trading (forex/bitcoin) de pe exchange-uri in ... (vezi toată discuția)