avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita destinatar gresit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita destinatar gresit

Buna ziua, acum 5 ani de zile am cumparat un apartament. Tot de atatia ani primesc plicuri cu ordin de executare silita pe numele acestora din probleme fiscale, vizite ale organelor de politie sau alte institutii.. Indiferent daca la fiecare vizita am demonstrat cu toate documentele ca la adresa respectiva nu se afla proprietarii cautati si acestia pare sa fi notat ...toate comunicarile si vizite au continuat. Cum pot cere incetarea deranjului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 15:43, 9 Martie 2019
Adresati-va catre cei care va trimit aceste notificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa aproximativ 6-7 ani doriana83 doriana83 Buna seara , va deranjez in legatura cu un subiect mai delicat . am avut niste credite de consum , adica achizitionare bunuri de la cetelem , si un credit la ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Creante impozit regularizat dara22 dara22 tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si ... (vezi toată discuția)