avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... A2a specializare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

A2a specializare

Buna ziua, pentru a urma o a2a specializare este necesar examen de rezidentiat( pt un medic) si daca se plateste sau este gratuit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 10 Martie 2019
Potrivit OG 18/2009, posesorii certificatului de specialist pot efectua pregătire pentru obținerea celei de-a doua specialități în regim cu taxă, astfel:
a) prin susținerea unui nou concurs de rezidențiat, cu respectarea prevederilor legale;
b) prin înscrierea la programul de pregătire în a doua specialitate, pentru oricare dintre specialitățile prevăzute de Nomenclatorul specialităților medicale, medico-dentare și farmaceutice pentru rețeaua de asistență medicală, conform facultății absolvite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept medical ro si ue Alinutza13 Alinutza13 Stie cineva daca exista o lege care sa dea dreptul rezidentilor la medicina ca incepand din anul 4 sa faca toate manevrele specialitatii in spital? Ma ... (vezi toată discuția)
Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)