avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Il pot da in judecata? Cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Il pot da in judecata? Cum procedez?

Deci..eu conduceam un moped,eram in timpul serviciului,iar intr-o intersectie soferul unui autoturism nu mi-a acordat prioritate,mopedul meu a ricosat in alta masina parcata,iar din cauza impactului am fost aruncat pe trotuar.Am fost la spital,am scos certificat de la iml,in urma impactului am suferit o lovitura la cap(chiar daca aveam echipamentul de protectie),piciorul stang umflat de sus pana jos,etc,iar la certificatul iml mi-a spus ca sunt rani superficiale si ca doar lovitura de la cap conteaza. Cum procedez mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 14:34, 11 Martie 2019
Depuneti plangere penala pentru lovire din culpa.
Atasati si certificatul primit de la IML
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Dacă șoferul nu a așteptat echipajul de politie sau/și ambulantă, puteți face plangere și pentru infracțiunea de părăsire a locului accidentului.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Accident Pescarul007 Pescarul007 Buna ziua, acum 2 zile am dat sa ies cu spatele dintr-o parcare perpendiculara cu strada si fara a avea prea mare vizibilitate, mentionez ca spatele masinii nu ... (vezi toată discuția)