avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare vs instiintare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare vs instiintare

Mai mult ridic subiectul ca sa "ne radem" impreuna.
Am trimis recent o notificare catre o firma mare 100% romaneasca (peste 100 mil de euro cifra de afaceri) prin care ii instiintam cu sunt scadente niste garantii de buna executie (constructii).

Ce sa vezi, au inceput sa rada, ca ma iau de ei, cum e posibil sa "umblu cu notificari", sa refac hartia sa scriu cerere sau instiintare ca sa nu ne "suparam".

Lesin de ras pur si simplu. Asta e nivelul de comunicare intr-o companie de 500+ angajati si cifra de afaceri de peste 100 mil de euro.

Totusi intreb, poate sunt eu dobitoc, chiar asa conotatie negativa are termenul de notificare?
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
actoh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:54, 11 Martie 2019
Nu exista nici o conotație negativă.in general se încearcă soluționarea amiabilă înainte de a declanșa un eventual litigiu.Cei care care au pus astfel problema sunt niste prostovani ca sa nu spun altfel.
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Subscriu la cele mentionate de dl avocat. Notificare este termenul ideal in situatia dvs.. In general firmele mari din domeniul constructiilor au radacini de prin Israel. Veti gasi persoane foarte "sensibile" in acele companii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul concurenței alventani alventani Bună ziua, În cazul unei societăți românești cu cifră de afaceri de aprox 4 mil euro/an, dacă asociatul unic achiziționează 85% dintr-o altă ... (vezi toată discuția)
Garantia de participare pentru procedurile de achizitie publica pinteafl pinteafl As dori sa aflu mai multe detalii referitoare la variantele de constituire a garantiei de participare. In cazul in care particip impreuna cu o alta societate, ... (vezi toată discuția)
Curs valutar - 35000 euro plafon tva ptr societatile neplatit de tva miraj miraj sunt persoana juridica neplatitoare de tva - plafonul de tva este pana la 35000 euro as vrea sa stiu la ce curs se calculeaza , de exemplu la data de ... (vezi toată discuția)