avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Service IT/GSM/Gaming Club
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Service IT/GSM/Gaming Club

Am un service IT/GSM si luna aceasta vreau sa ma mut in alta locatie si sa mai adaug la el un fel de gaming club, vreo 2-3 playstation-uri, posibilitatea de a cumpara suc, chips-uri, etc, problema e ca spatiul asta nou nu are grup sanitar, pot functiona fara el sau nu? Nici in spatiul vechi nu aveam, insa acolo aveam doar doua fotolii pentru clientii care asteptau o incarcare de telefon, oferta, etc.
Cel mai recent răspuns: Dani90 , utilizator 14:46, 11 Martie 2019
Norme de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc

art.18
(1) Numărul minim de mijloace de joc care pot fi exploatate de acelaşi operator economic este de 50 de aparate. În acest număr sunt luate în considerare şi posturile de joc (terminale) constituite într-o singură entitate.

(2) Exploatarea jocurilor tip slot-machine este permisă numai în incinta unor imobile şi numai în condiţiile în care spaţiul respectiv este înregistrat ca punct de lucru de către organizatorul activităţii la oficiul registrului comerţului, precum şi cu respectarea prevederilor art. 15 alin. (6) din ordonanţa de urgenţă.

(3) Incinta în care sunt exploatate numai jocuri tip slotmachine trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe minime:
a) să fie prevăzută cu grupuri sanitare proprii sau să fie asigurat accesul la acestea în cadrul sau în spaţiul adiacent imobilului respectiv;

b) să fie amplasată şi dotată conform condiţiilor prevăzute de lege pentru prevenirea şi stingerea incendiilor;
c) să respecte normele igienico-sanitare în vigoare;
d) să asigure condiţii ambientale corespunzătoare unei bune desfăşurări a activităţii şi să nu se aducă atingere liniştii şi ordinii publice conform prevederilor legale în vigoare.

(4) În situaţia în care în cadrul incintei se exploatează numai mijloace de joc tip slot-machine, numărul minim de mijloace de joc trebuie să fie de 15. În cadrul acestei incinte se pot desfăşura, adiacent, şi activităţi economice de alimentaţie publică care concură la buna desfăşurare a activităţii de jocuri de noroc, scopul acestora fiind acela de a asigura participanţilor un grad ridicat de confort.
Am inteles, practic daca ofer posibilitatea de a se juca am nevoie, oricum, am sunat si eu pe un jurist din zona si mi-a confirmat si el acelasi lucru, fara grup sanitar nu se poate si chiar daca nu as pune Playstation, tot as avea nevoie de grup sanitar, intre timp am gasit si spatiu cu grup sanitar, adica are doar un WC...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitatea fizica cata1569 cata1569 Buna ziua. Detin un contract de mandatar cu Loteria Romana intr-un spatiu mixt,spatiu comercial/locuinta si de curand am fost vizitat de politie si ... (vezi toată discuția)
La aparatele pocker platesc taxe, licente? ContSters330987 ContSters330987 La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ? Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)