avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se impoziteaza doua camere aflate sub pamant?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se impoziteaza doua camere aflate sub pamant?

Buna ziua. Se impoziteaza doua camere din subsol (e o bucatarie si o camera) ?Dar o camera in "aer" (nu are fundatie ci doar un zid simplu de beton) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nae2012 , utilizator 22:09, 11 Martie 2019
Cele 2 camere din subsol se impoziteaza
Camera din beton se impoziteaza
Ok. Multumesc! Dar citisem undeva ca camere de subsol s-ar impozita doar la 50% din valoare? sau ceva de genul, este adevarat? Si In realitate sunt acele doua camere de locuit, dar si un beci langa ele, si beciul se impoziteaza?
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
nae2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am descoperit un beci al vecinilor sub casa mea! seldom seldom Buna ziua, Am cumparat o casa cu un perete comun, este acelasi perete utilizat de 2 case. Recent am vrut sa sap in camera cu peretele comun si am ... (vezi toată discuția)
Evaluare neconforma a caselor? Varulven Varulven Buna ziua, Am un proces pentru impartirea bunurilor tatalui meu. Toate bune pana s-a ajuns la casa cand a venit evaluatorul si cred eu a subevaluat casele. Pe ... (vezi toată discuția)