avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pastrare numere de inmatriculare dupa vanzare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pastrare numere de inmatriculare dupa vanzare auto

Buna ziua,
Am vandut autoturismul si am solicitat la Politie sa pastrez numarul de inmatriculare. Problema este ca nu pot obtine placutele de inmatriculare de la cumparator (ma tot amana si au trecut cele 30 zile de la vanzare). Ce riscuri sunt la adrea mea daca cumparatorul foloseste placutele cu numarul de inmatriculare retinut de mine?
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: FlorentinV , utilizator 22:13, 11 Martie 2019
Daca placutele de inmatriculare sunt utilizate in continuare de catre cumparator riscati sa primiti amenzi ex lipsa rovinieta
Va multumesc pentru raspuns.
La Politia din Pipera (Permie Inmatriculari etc.) am fost cu contractul de vanzare/cumparare ca sa fie transcris dreptul de proprietate de pe numele meu, pe numele cumparatorului si am mentionat ca doresc sa pastrez numerele de inmatriculare. Cumparatorul nu a fost sa faca incrierea pe numele lui si sa ceara numere de inmatriculare noi. Probabil ca le foloseste in continuare pe ale mele desi nu ii apartin (practic foloseste niste placute de inmatriculare cu un nr. care nu ii apartine si comite o ilegalitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numarului de inmatriculare ghcar ghcar buna ziua tuturor, vreau sa vand un autovehicul, dar sa si pastrez numarul de inmatriculare, pentru a-l folosi pe un autovehicul nou. cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)