LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal

LUST EXPERT 
	    	Consultant fiscal	    

Imago Expert Consult SRL 
	    	Contabil

Imago Expert Consult SRL 
	    	Contabil	    

Cornelia Tulpan 
	    	Contabil

Cornelia Tulpan 
	    	Contabil	    

Conform OUG34/2009
[....]
t) in perioada 1 mai 2009—31 decembrie 2010, cheltuielile privind combustibilul pentru vehiculele rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv pentru transportul rutier de persoane, cu o greutate maxima autorizata care sa nu depaseasca 3.500 kg si care sa nu aiba mai mult de 9 scaune de pasageri, incluzand si scaunul soferului, aflate in proprietatea sau in folosinta contribuabilului, cu exceptia situatiei in care vehiculele se inscriu in oricare din urmatoarele categorii:
1. vehiculele utilizate exclusiv pentru: interventie, reparatii, paza si protectie, curierat, transport de personal la si de la locul de desfasurare a activitatii, precum si vehiculele special adaptate pentru a fi utilizate drept care de reportaj, vehiculele utilizate de agenti de vanzari si de agenti de recrutare a fortei de munca;
2. vehiculele utilizate pentru transportul de persoane cu plata, inclusiv pentru activitatea de taxi;
3. vehiculele utilizate pentru inchirierea catre alte persoane, inclusiv pentru desfasurarea activitatii de instruire in cadrul scolilor de soferi.
Norme metodologice:
492 . Termenii si expresiile prevazute la art. 21 alin. (4) lit. t) pct. 1 au semnificatiile prevazute la pct. 451 din normele metodologice date in aplicarea art. 1451 din Codul fiscal din titlul VI «Taxa pe valoarea adaugata».”
 Cornelia Tulpan, Contabil
 Cornelia Tulpan, Contabil 	
			~ final discuție ~
 laurr29	                   

Buna ziua. Am un magazin second hand si constat cu stupoare ca nu-mi pot deduce cheltuielile cu benzina pt o masina cu remorca ce as folosi-o exclusiv la adus ... (vezi toată discuția)
	                    laurr29	                   

Buna ziua. Am un magazin second hand si constat cu stupoare ca nu-mi pot deduce cheltuielile cu benzina pt o masina cu remorca ce as folosi-o exclusiv la adus ... (vezi toată discuția)

prd_nicolae	                   

cine poate sa ma lamureasca. am un contract de comodat pentru o masina.cheltuielile legate de aceasta , reparatii,revizii,asigurari,combustibil se impoziteaza ... (vezi toată discuția)
	                    prd_nicolae	                   

cine poate sa ma lamureasca. am un contract de comodat pentru o masina.cheltuielile legate de aceasta , reparatii,revizii,asigurari,combustibil se impoziteaza ... (vezi toată discuția)

haiducu	                   

mai este deductibil combustibilul pe srl .,auto administrator (vezi toată discuția)
	                    haiducu	                   

mai este deductibil combustibilul pe srl .,auto administrator (vezi toată discuția)