In urma unui inventar care a avut loc la magazinul in care am lucrat,s-a constatat lipsa unor produse in valoarea unei anumite sume.Conducerea a hotarat fara a face niciun fel de ancheta,sa imparta acea suma in mod egal la toti angajatii.Astfel ,s-a creat un tabel intitulat 'obligatie de plata',in care toti salariatii de frica pierderii locului de munca,au semnat ca sunt de acord cu oprirea acelei sume din salariu..Desi eu nu am semnat ,tot mi s-a oprit suma din salariu.E corect?Care sunt modalitatile prin care angajatorul iti poate opri bani din salariu?
Intrucat se cam amesteca solicitati in instanta explicit:
-garantia materiala cuvenita,dovedita prin extras de cont
-suma retinuta din aceasta,dovedita prin pv
-garantia platita-op
-drepturile salariale cuvenite la ultima lichidare(componenta acestaora)
-suma incasata pt drepturile salariale-op
Acea suma retinuta pentru inventar,este retinuta din salariu ,lucru demonstrat de fluturasul din luna urmatoare.E doresc sa evidentiez ca este ilegala acea retinere.La ce articole din ce legi ,sa fac referire?Acea suma nu este una mare,dar nu mi se pare corect,ca cineva sa fure iar altcineva sa plateasca! Va multumesc.
Codul Muncii - Art. 164. - (1) Nici o reţinere din salariu nu poate fi operată, în afara cazurilor şi condiţiilor prevăzute de lege.
(2) Reţinerile cu titlu de daune cauzate angajatorului nu pot fi efectuate decât dacă datoria salariatului este scadentă, lichidă şi exigibilă şi a fost constatată ca atare printr-o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă.