avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz in timpul suspendarii cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz in timpul suspendarii cim

Sunt in concediu de cresterea copilului,asadar am contractul suspendat pana in luna iunie. As vrea sa imi dau demisia sa incep serviciul la alta societate. Avand in vedere faptul ca am CIM suspendat mai trebuie sa stau in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 13 Martie 2019
Mai bine depuneti o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia in perioada concediului crestere copil nico23 nico23 Buna! Sunt in concediu de crestere, ingrijire copil de apox 6 luni si planuiesc sa incep munca mai devreme de cei 2 ani, problema e ca vreau sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu medical si demisie smarty67 smarty67 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu o informatie. In luna ianuarie am facut un infarct in timp ce eram la servici. Am mers de urgenta la spital si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)
Pot sa demisionez fara preaviz daca inca sunt in concediu de crestere copil??? Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua! As dori sa ma ajute cineva cu un raspuns pentru problema mea. Momentan sunt in concediu de crestere copil, dar vreau sa-mi caut de lucru si vreau ... (vezi toată discuția)