avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Norma ASF nr. 20/2018, & Ordonanţă de urgenţă ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Norma ASF nr. 20/2018, & Ordonanţă de urgenţă nr.93/2012 , Ordinului preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 9/2012

Buna ziua,

Va rog sa interveniti la ASF, pentru a modifica, anumite articole din ordonantele mentionate in titlul ca forma de intrebare, deoarece absolventii care au efectuat cursul si au diploma de absolvire sa aiba valabilitatea diplomelor o perioada de 5 ani pentru cei cu vechime in asigurari zero, Pentru cei care au lucrat in asigurari Generale, Auto si non-auto, Asig.viata, pensii private, altele... cu vechime in asigurari de la 3-10 ani, sa fie dipolma de absolvire valabila 10 ani.Pentru persoanele care au vechime in asigurari de peste 10 ani si care au ocupat functii de conducere, si forma de angajare cu Carte de Munca, si contract Par time, diploma sa aiba valabilitate 10-20 de ani, sau definitiv. Diplomele sa fie aprobate de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului. Aceasta examinare sa nu mai platim cate 250-300 lei, din 3 in 3 ani, si sa evitam mai multe costuri de deplasare pe la alte institutii in afar judetului fata de cel de resedinta-domiciliul. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
talpazangheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:01, 16 Martie 2019
Nu avem competența de a interveni in sensul arătat de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca-7 ani CYBORG CYBORG Buna seara! As dori trei raspunsuri punctuale, cu voia dvs. (Am varsta de 62 de ani.) 1.Am auzit ca la 10 ani lucrati in grupa 1 , se adauga 5 ani in ... (vezi toată discuția)