avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Buna am o sora care are un copil de 14,ani si probleme de comportament a fost fugit de foarte multe ori de acasa si a fost gasit de politie si dus la un centru de primire urgente din Iasi de acolo a fost transferat la un centru de reabilitate acum perotectia copilului ca dato in judecata si trebuie sa presteze in folosul comunitatii 40 de ore pe luna pentru a plati centru unde se afla fiul sau pe tatal lui biologic nu lau gasit doamnele de la primarie si asa toata pedeapsa a primito sora mea Mentionez ca sora mea la crescut singura fara ca acesta. sa ii dea pensie alimentare sau alt ajutor desi copilul este trecut pe numele lui.Sora mea
mai are 2 copii de 4 si 1 an si 8 luni din alta casatorie si nu poate presta acele ore.Ce mai poate face acum Va multumesc

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara victorn victorn sotia divorteaza ...copilul ramane la ea ..ea este avocata...ma da in judecata la judecatoria unde lucreaza de peste 14 ani....eu stand la ea dupa casatorie ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunici gloriap gloriap Bunicii au murit in urma cu 20 de ani si nu sa facut taxa de succesiune ,bunicii au 5 copii tata fiind cel mai mic am trait in casa cu bunicii,unchiu meu a ... (vezi toată discuția)
Sora mea care traieste in concubinaj si are grija de concubinul ... georgetteivonna georgetteivonna Sora mea care traieste in concubinaj si are grija de concubinul ei grav bolnav il poate da in judecata pe fiul concubinului fiindca nu isi ajuta tatal? (vezi toată discuția)