avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE IN FUNCTIA \"ACOPERITOR METALE\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE IN FUNCTIA "ACOPERITOR METALE"

Buna ziua. Daca in Actul constitutiv al societatii am codul 2511 (Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice) pot angaja o persoana pe functia Acoperitor metale (Operator acoperiri metalice) cod COR 812216 ? Ma puteti ajuta cu un model de fisa postului pentru aceasta functie? Trebuie acordate anumite sporuri de toxicitate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valcris , utilizator 09:54, 15 Martie 2019
Puteti angaja o persoana pe functia respectiva.

Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]
Sporul de toxicitate se acorda de catre angajator in baza riscurilor profesionale identificate si evaluate la locul de munca/ postul de lucru/ meseria desfasurata.
Se fac determinari de noxe de catre firme autorizate de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii. Daca este depasita concentratia maxim admisa pentru anumite noxe, atunci angajatorul va prevedea in contractul colectiv de munca si in contractul individual de munca al lucratorului care este cuantumul sporului care se acorda.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - acordare sporuri la salariu pentru conditii de lucru cu noxe Adrian Daniel Adrian Daniel Buna seara am o intrebare lucrez la o fabrica unde se vopsesc piese auto,nu avem nici un spor de toxicitate ,nici in contractul de munca ,Nu este o lege care ... (vezi toată discuția)
Spor de periculozitate marriio marriio Buna ziua, Ptr pers care desfasoara activitate cu substante toxice(vetased,xilazina,t61) se poate da spor de periculozitate? (vezi toată discuția)
Conditii toxice de lucru mirage08 mirage08 As vrea sa va intreb urmatorul lucru: in cadrul unei intreprinderi in care din cauza mediului in care se desfasoara activitatea(adica incinta cu fum si praf) ... (vezi toată discuția)