avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Completare declaratie 230 cu 2%
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Completare declaratie 230 cu 2%

Cum procedez daca o persoana a completat declaratia 230 cu 2% din pensii si salarii in numele meu pt asociatia sa. Este al doilea an cand mi a furat cnp dintr un contract de cumparare a unei locuinte.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:53, 24 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La cei de la anaf sesizare in scris.
Sesizare la ANAF ca nu Dvs. ati depus acea declaratie 230 care va e atribuita, si in plus de asta, neaparat sa formulati la Politie o plangere penala. Ca nu se stie daca si cand face ANAF denuntul necesar..... Persoana in cauza ar fi de dorit sa ajunga dupa gratii pentru infractiunea comisa! Problema nu e ca stia CNP-ul ( nu poate fi "furat") ci ca a semnat in fals declaratia 230, ca asta inteleg ca s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala falsa Maycon Maycon Buna Ziua. Un prieten foarte bun a obtinut in urma cu ceva ani apartament ANL impreuna cu sotia lui. Ulterior au divortat, iar acesta a declarat la notar ca ... (vezi toată discuția)
Declarare furt.daca nu este furt exista infractiune? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca i-a disparut o borseta cu cca 15 000 euro uitata pe autoturism dupa ce a facut plinul la benzina si merge sa faca plangere la politie, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale cu un minor Tonyde Tonyde Buna ziua! Am o amica care are o intrebare privind o situatie. Ea este intr-o lupta prin tribunale si prin declaratii la politie cu fostul sot. De curand a ... (vezi toată discuția)