avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... serviciu intern de prevenire si protectie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

serviciu intern de prevenire si protectie

daca serviciul intern de prevenire si protectie exista in intreprindere si isi indeplineste toate atributiile legale, dar in organigrama este denumit serviciul SSM, si nu SIPP, este vreo problema? trebuie neaparat sa se schimbe denumirea serviciului?
Cel mai recent răspuns: cristina_volf , utilizator 12:56, 15 Martie 2019
Denumirea din lege se refera la un serviciu intern al fiecarei firme (SIPP), respectiv la o firma (SEPP) care detine autorizatie/ abilitare in domeniu de la ITM si este inregistrata la Registrul comertului si la ANAF.
Conteaza mai putin, in opinia mea denumirea din organigrama firmei in conditiile in care atributiile legale sunt cele mentionate in Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare si in HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coordonator sipp? mariusik66 mariusik66 daca sunt coordonator sepp(firma proprie,dar fara cim),mai pot ocupa aceasta functie in alta societate dar avand sipp? (vezi toată discuția)
Înfiintare pfa pentru cadru tehnic psi si ssm ContSters364911 ContSters364911 Buna ziua! As dori sa stiu, daca pot infiinta pfa pentru a desfasura activitati de cadru tehnic PSI si SSM, daca am obtinut certificatul de absolvire de 80 ... (vezi toată discuția)
Baza legala. va2le3 va2le3 Buna ziua, Unitate cu 160 salariati si un punct de lucru in alt judet cu 92 salariati, un total de 252 salariati. Pentru fiecare locatie prin ... (vezi toată discuția)