avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce spune legea...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce spune legea...

O persoana iesita la pensie anticipata ( 60 de ani ), in cazul aparitiei unei noi legi care i-ar permite sa iasa la pensie de drept, se poate folosi de aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Sufletdecaine , utilizator 21:28, 17 Martie 2019
Deocamdată nu există o lege care să modifice vârsta de pensionare la limită de vârstă.

Nu putem discuta pe presupuneri, pe dacă și cu parcă...
Domnule DAPIX, din punctul meu de vedere nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea si asta pentru ca eu am muncit 41 de ani fara o zi de concediu medical, fara o zi de concediu de odihna, 3km dus, 3 km intors, am plecat in armata pentru 1,4 luni, am facut 2 ani armata nu pentru ca mi-am ingropat arma sau as fi scapat boneta in varza calita a comandantului, era campanie agricola si da, nu putem discuta pe presupuneri dar noua lege a pensiilor, cea pe care Iohannis nu vrea sa o semneze mi-ar da posibilitatea sa ies de drept la 61 de ani......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionari si probleme juridice muntea_ileana@yahoo.ro muntea_ileana@yahoo.ro Beneficiez de pensie anticipata partial si de reducere de 2 ani la varsta de pensionare din legea 213\\2020,mentionez ca sant de gen feminin si am 56 de ani ... (vezi toată discuția)
Cumulare ani vechime liviupgr liviupgr Buna, Tatal meu are 61 de ani. Are 28 de ani vechime cu contributia la fondul de pensii a statului Roman, din care 13 ani lucrati in grupa a 2-a, plus ... (vezi toată discuția)
Pensionare sau nu! Nafets Nafets Care este varsta la care se poate pensiona pt limita de varsta un barbat de 58 de anui, nsacut in 1951, lucreaza din 1974, iar in perioada 1974-1991 (17 ani) a ... (vezi toată discuția)