avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amenda nedeclarare contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amenda nedeclarare contract inchiriere

Salutare,

Am inchiriat un spatiu (apartament) pe firma (SRL) in Noiembrie 2018, pentru a crea un punct de lucru. Zilele acestea vom merge sa declaram punctul de lucru la Registrul Comertului, apoi la ANAF.

Intrebarea mea este urmatoarea: contractul de inchiriere trebuia declarat(inregistrat) la ANAF de catre chirias (SRL-ul) sau nu este nevoie de declararea contractului de inchiriere?

Daca trebuia declarat, aveti idee care este amenda pentru nedeclararea contractului de inchiriere?

Va multumesc frumos. O zi placuta!

*Locatie: Bucuresti, Sectorul 6.
*Nu sunt sigur ca am incadrat intrebarea unde trebuie. Rog un administrator sa o incadreze in forumul corect, in cazul in care am gresit!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:09, 18 Martie 2019
Contractul de inchiriere nu se declara la anaf ci doar declaratia unica cu venitul incasat de pe urma lui se declara numai prin internet folosind contul personal deschis cu nume si cnp pe spatiul privat virtual de catre proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii punct de lucru: unde se declara contractele de inchiriere? venerastancu venerastancu Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie dificila legata de o organizatie care are un punct de lucru in Bucuresti, am aceste informatii cat se poate de sigure, ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - contract inchiriere de la persoana fizica mircea256 mircea256 Buna ziua am intalnit urmatoarea situatie, un SRL a inchiriat de la o persoana fizica spatiu pentru punctul de lucru. In contract nu s-a specificat ca plata ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)