avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM neinregistrat itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM neinregistrat itm

buna seara,

am fost angajat la o societate privata, un srl, in perioada 2010-2014 in baza unui ctr de munca. neintreband la momentul respectiv si avand incredere, abia acum am constatat ca acel CIM nu a fost inregistrat la itm. de la societatea respectiva mi-au spus ca vechea contabila cel mai probabil nu a inregistrat contractul, oamenii au spus ca le-a mai facut probleme deoarece femeia tinea cam multe firme.
avand in vedere ca am avut o relatie buna cu ei, nu as vrea sa le creez probleme, mai ales pt ca s-au aratat dispusi sa ma ajute.

Intrebarea mea este: se mai poate inregistra la ITM contractul retroactiv pentru perioada 2010-2014? cu plata taxelor si tot ce trebuie pt a fi legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 28 Martie 2019
Este vorba despre obligațiile fiscale din sarcina angajatorului, dar asta numai in cazul unui control al instituțiilor competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere contract de munca ioannanice ioannanice Buna ziua, Am o intrebare referitoare la inregistrarea unui contract de munca: eu am lucrat din 2011 pana in 2012 la o firma aflata acum in radiere, patronul ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii de catre angajator brinzaru brinzaru Sunt angajat la o firma (firma aflata in insolventa momentan,in curand poate in faliment)iar in ultimii 2 ani nu s-au facut plati pentru contributii catre ... (vezi toată discuția)
Intrerupere munca 2 ani! redu redu Buna ziua, Ce se intampla daca un angajat nu este angajat 2 ani de catre nimeni si nu a cotizat la PENSIE si Medicul de familie( CAS si CASS )? Aceasta ... (vezi toată discuția)