avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca fura angajatul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca fura angajatul

Buna ziua !Daca se vede pe camera din restaurant cum fura angajatul din casa pot desface contractul de munca automat fara preaviz de 15 zile?Si daca trebuie platit concediu la zi?
Cel mai recent răspuns: nagymartin , utilizator 20:24, 20 Martie 2019
Nu aveti cum sa procedati asa.

Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.

Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca., indiferent de temeiul de drept al incetarii c.i.m.
multiumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Sunt angajata a unei firme de aprox 3 ani..de pe 20 am fost bagata in preaviz (asa zic ei) fara sa mai fiu lasata sa muncesc pe motiv ca nu vreau sa sustin ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz cu probleme szilard16 szilard16 lucrez si eu la o firma de turism si am o problema,mi-am dat demisia in data de 01.03.13 si intre timp miam dat demisia cu preaviz 20 zile cu efectuarea ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni angajat anusca14 anusca14 Ce sanctiuni poate primi un angajat care nu respecta prevederile CIM privind preavizul, nu-si da demisia desi la angajare a semnat multe acte in acest sens, si ... (vezi toată discuția)