avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare formare profesională persoane cu handicap
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare formare profesională persoane cu handicap

Bună ziua!

Există prevederea din Legea 448/2006, art. 84 care spune că angajatorul are dreptul de a deconta cheltuielile cu formarea profesională a persoanelor cu handicap din bugetul de asigurări de șomaj.

Vă rog să îmi explicați, dacă se poate, cum se face această decontare în prezent, dar fiind faptul că această contribuție la șomaj a fost comasată cu altele prin trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.

Sunt persoană cu handicap, vreau să urmez un curs de formare profesională și aș vrea să discut cu angajatorul această temă.

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Facilitati angajare persoana cu handicap Mic Mihaela Mic Mihaela Buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati avem de la stat in situatia in care angajam persoane cu dizabilitati. (vezi toată discuția)
Am angajat persoana cu handicap rrobert rrobert Buna ziua, am angajat o persoana care are handicap grad accentuat (gradul II), ma intereseaza sa stiu daca eu ca angajator, beneficiez de anumite scutiri ... (vezi toată discuția)
Decontarea din bugetul asigurarilor pentru somaj a cheltuielilor pregatire, formare si orientare profesionala a persoanelor cu handicap Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Am următoarea situație: Un angajat, persoană cu handicap, s-a înscris la un curs de formare profesională care costă în jur de 8500 RON, ... (vezi toată discuția)