avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume scris fără diacritice
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume scris fără diacritice

Bună ziua! Acum câțiva ani socrul meu și-a schimbat numele de familie in urma unui proces succesoral și acum îl are scris cu diacritice. Cum am putea, soțul meu și cu mine, să ne schimbăm numele în acte deoarece îl avem fără diacritice? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Nume gresit in buletin mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Speta e urmatoarea, in certificatul de nastere al sotului este trecut numele fara diacritice, in buletin in schimb cu diacritice. Exista un ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rectificare acte Michelline15 Michelline15 Bună seara!Pe certificatul de naștere al soțului este numele de familie greșit(fără diacritice).Al socrului ,au verificat cei de la starea civila în ... (vezi toată discuția)
Contract electrica carmenush72 carmenush72 Buna ziua,in urma unei hotarari judecatoresti partaj succesoral ,sotul meu a castigat casa veche constructie 1990 si a platit sulte socrului meu si cumnatei ... (vezi toată discuția)