avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post vacant

sunt angajata pe un post vacant in spital pana in martie 2010
sunt insarcinata insa pana acuma nu am depus la runos o adeverinta care sa precizeze acest lucru. Doresc sa stiu daca acuma in criza aceeasta e posibil sa reduca postul meu ? Iar daca depun adeverinta ca sunt insarcinata in a-4- a luna atunci ei nu au dreptul sa ma dea afara?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:20, 22 Noiembrie 2009
sunt angajata pe un post vacant

Lamurire:
Se mai poate vorbi de post vacant din moment ce a fost ocupat, chiar si pe perioada determinata?
Ocuparea posturilor se face prin concurs. banuiesc ca nu s-a organizat asa ceva deoarece posturile sunt blocate. Este o numire pentru o per. det. ptr. indeplinirea unor activitati importante, nu stiu sigur, dar e posibil orice....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata gravida 01oana78 01oana78 buna ziua, am o salariata gravida care toata luna iulie 2013 a absentat nemotivat de la serviciu. S-a reintors la serviciu pe 01.08 si de pe 06.08 a absentat ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - am dreptul la somaj si salarii compensatorii? eeee eeee As dori sa stiu mai multe in legatura cu restructurarea de post la locul de munca : Daca se restrucureaza postul de la locul de munca , eu ca angaja ce ... (vezi toată discuția)